Nyttårsaften. Tradisjon tro

Jan 02, 2020

Vi har flere år servert helstekt rådyrlår, og det serverte jeg denne gang og. Med dekket bord, brettet servietter og alkoholfri rødvinsgløgg! Ungene fikk brus.

Ble dessverre lite bilder. Første nyttår uten mannen, det var en påkjenning. Veldig koselig med venner som feirer med oss! Ble en veldig staselig kveld.

Jeg fulgte hovedsaklig bukkefall sin oppskrift, rådyr på 7min. https://www.bukkefall.no/2016/03/13/helstekt-radyrlar-pa-7-minutter/

Det er den jeg har brukt hvert år.

Alltid stek i hvitløkssmør før den stekes i stekeovn 😉

Jeg bruker leirgryte men uten lokk.

Lar alltid steka stå på 60 grader noen timer, da er den nesten helt ferdig til middagstid. 3 små i hus krever planlegging.

Vi hadde poteter, stekt og kokt, kål, rødkål, saus laget av krafta og tyt som tilbehør 👌